Keressen autókínálatunkban:

Rólunk

Szolgáltatásunk, járműveink minőségét ügyfeleink elégedettségével mérjük. 1998 óta nagyon sok minden változott, de ugyanazok az alapelvek határozzák meg munkánkat, amelyeket a kezdetekkor megfogalmaztunk:

Az áll cégfilozófiánk és gondolkodásunk középpontjában, hogy mi csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ügyfeleink is azok.


Az elégedettség négy fő alappillére:

* Szakértelem
* Egyedi pénzügyi konstrukció
* Minőség
* Ügyfélközpontú szolgáltatás

A TRS TRANSPORTER SPEZIALIST SELBITZ GmbH & Co.KG 2008-ban, Németországban alakult azzal a céllal, hogy Ügyfeleink számára a piacon elérhető legmagasabb minőséget és legjobb élményt biztosítsuk a legelőnyösebb pénzügyi felételek mellett. Az elmúlt szűk egy évtized alatt olyan cégvezetőknek, vállalkozóknak, orvosoknak, ügyvédeknek illetve magánszemélyeknek kínáltunk előre kiszámítható, tervezhető egyedi pénzügyi megoldásokat, akik számára a minőség előtérben áll az árral szemben.

A TRS TRANSPORTER SPEZIALIST SELBITZ-nél olyan pénzügyi és szakértői megoldásokat dolgoztunk ki, amelyek megteremtik az alapjait a legmagasabb igényeket is kielégítő szolgáltatásunknak.

Célunk az, hogy a Németországi piac nyújtotta gépjármű vásárlásnál megtalálható, és megbízható minőséget, Magyarországon nem elérhető pénzügyi lehetőségekkel együtt tudjuk ügyfeleinknek biztosítani.

Cégünk Németországban bejegyzett vállalkozás, Selbitz-i telephellyel. Márkafüggetlen autókereskedőként, olyan bejáratott kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, amelynek köszönhetően az autóvásárlás újra élménnyé válik.

Nagyon sok ügyfelünk folyamatosan visszajár hozzánk, hiszen mi mindig arra törekszünk, hogy Ön mindig elégedetten és pozitív élményekkel tele emlékezzen legutóbbi vásárlására. De mit is értünk elégedettségen és pozitív élményen? Kiválasztott autóját, nem csak a legjobb fizetési, minőségi kondíciókkal szállítjuk le, hanem igény esetén az Audi, BMW, Mercedes vagy Porsche németországi gyárában egy VIP rendezvény keretében adjuk át Önnek. Az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és egy olyan szolgáltatást fejlesztettünk ki amely tökéletesen alkalmazkodik Ügyfeleink elvárásaihoz.

Szakembereink rendszeresen képzéseken vesznek részt, intenzíven együttmőködve partnereinkkel – mindent azért, hogy az Ön igényeire a lehető legjobb megoldást találjuk.

Kérdés merült fel Önben? Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról? Szeretné Ön is a BMW, Audi vagy Mercedes gyárában egy exkluzív esemény keretében átvenni autóját? Akkor lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeinken!

TRS Transporter Spezialist Selbitz GmbH & Co.KG

D-95152 Selbitz Schillerstr. 10.

D-81675 München Einsteinstr. 123.

+49 (0176) 58101499

+36 (70) 578 8998

info@transporterspezialist.de

Facebook

Instagram

- - - - - Minőségi autót megbízható forrásból 1998 óta - - - - -

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Amennyiben kérdései vannak autóinkkal, az oldalon található kínálatunkkal vagy finanszírozási konstrukciónkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot az alábbi e-mail cím vagy telefonszám segítségével. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi azért dolgozunk hogy, Önnek megbízható, minőségi autót és szolgáltatást nyújtsunk.

Tovább

Finanszírozás

Számos finanszírozási módszer és megoldás létezik, de a mi struktúránk abban különbözik a többitől, hogy ebben a finanszírozási megoldásban az Ön által befizetett adóból új értéket tudunk teremteni. Az Ön igényeihez tökéletesen illeszkedő, egyedi finanszírozási megoldásokat ajánlunk, amely a tartós bérleti konstrukción alapszik. Részletek.

Tovább

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!